Familiepagina

 

 

familiepagina--gif--zwart-w

 HEB JE EEN NIEUWTJE OF LEUKE RODDEL ?   LAAT HET ONS WETEN !
……………………………………………….

Wij feliciteren  deze maand 

1 juli Baukje

15 juli Jan

15 juli  Mark

17 juli Jauke

18 juli Greet

19 juli Valerie

25 juli Silvy 

                   van harte           gefeliciteerd allemaal

 

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

     Juli  2018 

Hallo familie, 

Juli. Vakantietijd. Waarschijnlijk kijken jullie er net zo naar uit als wij. Alles is geboekt, en de familie trekt alle kanten uit om de komende vrije tijd door te brengen. Wij gaan een week met Baukje, Robert, Ole en Pelle een huttentocht maken in de Oostenrijkse bergen. En dat zal me benieuwen hoe die met hun korte pootjes naar een hoogte wandelen, klimmen en klauteren van 2350 mtr. Hun wandelstokken liggen in ieder geval al klaar. 

Johan & Marijke zijn  ook weer terug. Naar de verhalen en verslagen te oordelen hebben ze een geweldige reis achter de rug. Ik heb enkele foto’s van hun verslag geplukt en die zijn HIER te bekijken. 

En nou ik het toch over foto’s heb stuur jij ook eens wat op? Je zult in de komende vakantie toch ook wel foto’s maken? Of zijn  het prentjes die niemand mag zien? En foto’s van vroeger? Daar zit ik  ook op te wachten. Ik wil mijn album verder volplakken maar ben door mijn foto’s  heen.

En dan de familiedag . Vergeet hem niet en zorg dat je bijdragen bijtijds is  overgemaakt. 

Groetjes allemaal

Geert

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

1-horoscoop

KLIK

EN KIJK WAT DE STERREN OVER JOU TE VERTELLEN HEBBEN

Verzamelaars

Heb je hulp nodig bij het verzamelen van je hobby en denk je dat de familie je daarbij kan helpen? Laat het even weten en we doen ons best. Ik doe in ieder geval alvast een oproep voor postzegels. Bewaar ze allelmaal en stuur ze op, of nog leuker kom eens langs en breng ze mee. Ik verzamel de hele wereld, dus alles is welkom. En als jij eierdopjes verzameld, ik heb er genoeg. ooooooooooooooooooooooooooo

Kindertekeningen

Hiermee doe ik een oproep aan alle neefjes en nichtjes. Maak eens een tekening over iets wat je hebt meegemaak, tijdens de vakantie of iets dat je zou willen gaan doen of gedaan hebt. Maak er een foto van of stuur hem op zodat hij straks voor heel de familie te zien is op onze eigen Kindersite. en wil je hem terug hebben, nu of over 40 jaar, geen probleem hij blijft bewaart. Maar ook opa of oma mogen een tekening die ze hebben gekregen opsturen. oooooooooo.ooooooooooooooo

Hee hallo,           

Kennen jullie me nog?

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


Als je wilt weten waar ik heen vlieg, moet je me even aantikken.

.

Heb je foto’s ?     Stuur ze eens op !!

Ik ben er zowat doorheen, dus ik wacht op die van JOU !!!   ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

fotoalbum 2 10 cm hoog
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Oproep aan iedereen

Lieve mensen

Ik heb een vraag aan jullie allemaal. Ik ben met mijn fotoalbum zo’n beetje door mijn  oude foto’s heen. Wie van jullie heeft er nog die we niet gezien hebben en zou die op willen sturen of digitaal doorsturen om in het fotoalbum te plakken. Ik zou hier graag mee doorgaan, maar zonder foto’s is dat wel moeilijk. Je krijgt ze natuurlijk zo snel mogelijk terug. Dus zoek eens in jullie albums of fotolijstjes, schoenen dozen of er nog leuke foto’s tussen zitten. Er zijn er vast nog honderden in jullie bezit. AUB deel ze met ons.

             NOZELILIOLI-IN-DE-EFTELING-
 

famda--GIF--20-cm

Hé hallo!

..ik.moet.je.iets.vertellen.

 

HOERA !!  Familiedag 

Wisten wij al dat de jaarlijke familiedag werd gehouden op zondag 16 september, nu hebben ze bekend gemaakt dat deze dag begint om 13.00 uur bij Johan & Marijke. Natuurlijk zien we jou daar ook terug, want zo’n dag waarbij je de hele familie in een keer bij elkaar ziet, kennis kunt maken met alle nieuwe vrienden en vriendinnen, gezellig bijkletsen met iedereen, die laat je toch niet voorbij gaan. Maak dus snel je bijdragen over en dan zien we jou daar ook terug.

Je weet toch dat de mogelijkheid bestaat om je bijdrage voor de familiedag in gedeelte over te maken. Dus maak er een periodieke overschrijving van. Per maand per week of zelfs per dag, op rekeningnr. NL INGB 0006 0247 90 tnv G.v.d. Pas dan heb je er geen omkijken meer naar, en je bent ieder jaar op tijd. ………………………………………………………………………………

 

oooooooooooooooooooooooooooooo

.

En opnieuw een straat uit het oude Boxtel

Weet jij waar dit ongeveer is?  (klik op het wapen)

Coat_of_arms_of_Boxtel.svg

beestenplaatjesSAY7VA6M.png 

.

Heb jij een hobby? Welke sport beoefen jij?

Graag zou ik er meer over  weten dus laat het weten

en je komt op de hobby pagina.      

sterrenkijkers12 

Pelle geslaagd

Afgelopen zaterdag 30 juni is Pelle geslaagd voor de Gele Band Judo. Tijdens de club examens en onder toeziend oog van vele papa’s , Mama’s, Opa’s en Oma’s heeft hij laten zien de diverse grepen goed onder de judoknie te hebben. 

Pelle, proficiat met de gele band. 

Padevage . . . . . . onze eigen familiesite