Familiepagina

 

familiepagina--gif--zwart-w

 HEB JE EEN NIEUWTJE OF LEUKE RODDEL ?   LAAT HET ONS WETEN !

Wij feliciteren  deze maand 

 3 Sept Frank v H

  6 Sept Niael

17 Sept Tonny

17 Sept Venna

18 Sept Mirthe

19 Sept Gudrun

23 Sept Tijn

28 Sept Sanne

          van harte gefeliciteerd    en een hele fijne verjaardag OOOO

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

      September  2017

Hallo lieve mensen, 

Al weer een tijdje geleden dat hier iets is veranderd, maar ja ik ben nog maar net terug, want dat heb je  met al die vakantiedagen. Trouwens hebben jullie een fijne vakantie gehad? Ja, ik vraag het maar want anders  hoor ik niks van jullie. Nou ook wel niet, maar ja. Nou de mijne was geweldig en we hebben veel gezien. Ik heb ook weer foto’s ingeplakt in het vakantie album en hoop nog steeds dat daar ook eens iets van jullie in komt. Intussen komt de familiedag ook  steeds dichterbij. Baukje en Nikki  hebben met zijn twee geprobeerd er weer iets leuks van te maken en dat zal best wel goedkomen allemaal. Daarom een verzoek voldoe tijdig je bijdragen, zodat ze daar in ieder geval niet achteraan hoeven met mailtjes en sms  of app. want over een paar dagen is het al zover. Verder wil ik nog iedereen feliciteren die in de maand augustus jarig is geweest, Monique, Dennie en Len, alsnog van harte gefeliciteerd en ik hoop dat jullie een leuke verjaardag hebben gehad. Voor de jeugd allemaal weer een heel fijn schooljaar en denk er om: “je kunt het”.

Ook heb ik weer nieuwe foto’s in mijn album geplakt, dus blader eens rustig doorheen. Of bekijk eens de foto van oud Boxtel. Ook hier komt iedere maand een nieuwe foto.

Verder heb ik weinig nieuws  dus groetjes allemaal

Geert

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

1-horoscoop

KLIK

EN KIJK WAT DE STERREN OVER JOU TE VERTELLEN HEBBEN

Verzamelaars

Heb je hulp nodig bij het verzamelen van je hobby en denk je dat de familie je daarbij kan helpen? Laat het even weten en we doen ons best. Ik doe in ieder geval alvast een oproep voor postzegels. Bewaar ze allelmaal en stuur ze op, of nog leuker kom eens langs en breng ze mee. Ik verzamel de hele wereld, dus alles is welkom. En als jij eierdopjes verzameld, ik heb er genoeg. ooooooooooooooooooooooooooo

Kindertekeningen

Hiermee doe ik een oproep aan alle neefjes en nichtjes. Maak eens een tekening over iets wat je hebt meegemaak, tijdens de vakantie of iets dat je zou willen gaan doen of gedaan hebt. Maak er een foto van of stuur hem op zodat hij straks voor heel de familie te zien is op onze eigen Kindersite. en wil je hem terug hebben, nu of over 40 jaar, geen probleem hij blijft bewaart. Maar ook opa of oma mogen een tekening die ze hebben gekregen opsturen. oooooooooo.ooooooooooooooo

Was dit de

zomer van 2017?

Heb jij ook zulke foto’s?

Ik zoek ze! 

Augustus 2017

Rivier de Soca in Slovenië

OOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

.

Heb je foto’s ?     Stuur ze eens op !!

 Stuur op, stuur op, want ik wacht er op. ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

fotoalbum 2 10 cm hoog
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
            NOZELILIOLI-IN-DE-EFTELING-

famda--GIF--20-cmHé hallo!

kijk eens

op mijn pagina

oooooooooooooooooooooooo

Bijdragen familiedag 

Je weet toch dat de mogelijkheid bestaat om je bijdrage voor de familiedag in gedeelte over te maken. Dus maak er een periodieke overschrijving van. Per maand per week of zelfs per dag, op rekeningnr. NL INGB 0006 0247 90 tnv G.v.d. Pas dan heb je er geen omkijken meer naar, en je bent ieder jaar op tijd. 

En heb jij ook zin om eens samen met een van je neefjes, nichtjes, broer, zus, oom, tante, vader, moeder, opa of oma deze dag mee te organiseren, laat het dan weten.

 

000000000ooooooooooooooooooo

.

De post vervangen door E-mail.

En wat komt er voor terug? Klik op het wapen van de gemeente om de foto te bekijken, en mocht jij nog foto’s hebben van vroeger, dan houd ik me aanbevolen.

Coat_of_arms_of_Boxtel.svgooooooo

beestenplaatjesSAY7VA6M.png 

.

Heb jij een hobby? Welke sport beoefen jij?

Graag zou ik er meer over  weten dus laat het weten

en je komt op de hobby pagina.      

sterrenkijkers12 

 

 FAMILIEDAG 2017

Ik ben boos !!

 kijk maar op mijn pagina, dan zal ik je wel eens haarfijn uitleggen waarom.

 

 

Jeugdloop Waalre

Zaterdag 9 september  hebben Noa, Zedi, Liz, Liam, Ole en Pelle meegelopen in de jeugdloop van Waalre. Dat de daarvoor een medaille ontvangen hebben is natuurlijk logisch. Jongens en meisje knap gedaan  hoor, ik ben trots op  jullie.

     

 

.

.

 

 

 .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.